073 - 689 35 97 | dag en nacht telefonisch bereikbaar
potlood schrijfwedstrijd

DOE JE MEE ?

Ben je tussen de 8 en 12 jaar?
Schrijf je graag gedichten?

Doe mee !!

Het gedicht moet een van de volgende woorden bevatten: glimlach – traan (tranen) – mis je (missen) – hou van je – verdriet (verdrietig) – dood – hart. Totaal aantal woorden per gedicht is maximaal 125.

Gemma van Baasbank, ritueelbegeleider Altijd Ceremonies – Ellen Dreezens, o.a. auteur van Het Doorleefboek – Lilian Arts van ArtsLommelen Uitvaartverzorging zullen de gedichten lezen. We maken van 25 gedichten, die ons hart het meeste raken, een mooi boekje.

De schrijver van het gedicht dat wij het allermooiste vinden, mag een kinderboek uitzoeken bij Boekhandel De Omslag. Op zondag 13 november, om 13.30 uur, zullen we een aantal gedichten laten voorlezen en het boekje uitdelen.
Waar? Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen, tijdens de infodag over afscheid & verlies anno 2022.

Het inzenden van de gedichten kan tot dinsdag 18 oktober. Het gedicht mag gestuurd worden naar info@artslommelen.nl. Vermeld alsjeblieft bij het gedicht je naam, telefoonnummer, groep en je school. Kijk op de website of mail als je meer wilt weten; www.artslommelen.nl

Spannend, leuk, groetjes Gemma, Ellen en Lilian

Belangrijk: Door het insturen van het gedicht geeft het kind en de ouder ons toestemming om het gedicht te gebruiken en publiceren.