Keuzes

Keuzes

Zoals u wellicht weet, moet er veel geregeld worden, maar dat kan in volgorde van belangrijkheid en hoeft niet allemaal op dezelfde dag te gebeuren. ArtsLommelen Uitvaartverzorging wil u hierbij begeleiden, adviseren en inspireren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Er is een ruim aanbod in onder andere: rouwdrukwerk, kisten, lijkwaden, vervoer. Ook voor de invulling van de afscheidsdienst zijn er meerdere mogelijkheden. Wij weten wat de mogelijkheden zijn op elk gebied. Of het nu gaat om een overleden baby, kind, jongere, volwassene of oudere; iedereen heeft recht op een afscheid, dat bij de overleden persoon en bij de nabestaanden past.

ArtsLommelen Uitvaartverzorging denkt graag met u mee en kan u meer vertellen over de mogelijkheden.
Ook een intiem afscheid vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en samen kunnen we zoeken naar een passende invulling.

Een aantal dagen na de uitvaart, nemen we weer contact op om te horen hoe het met u gaat. Tevens maken we een afspraak voor een gesprek om terug te kijken op de dagen voor de uitvaart en op de uitvaart zelf.

ArtsLommelen Uitvaartverzorging kan u in contact brengen met een adviseur voor nazorg op het gebied van financiële kwesties, verzekeringen en erfrecht.

073 689 3597

06 53616114

=

Cookies

=

Algemene voorwaarden

info@artslommelen.nl