Kosten

Kosten

De kosten van een uitvaart blijven een gevoelig onderwerp; daar zijn wij ons bewust van. Wij vinden het belangrijk dit wel met u te bespreken. We willen u duidelijke informatie geven over de keuzemogelijkheden en daarbij behorende kosten. In het eerste gesprek maken wij op basis van uw keuzes een gespecificeerde begroting. U weet daardoor waar u aan toe bent.

U kunt ook een offerte aanvragen door uw wensen naar ons toe te sturen. Is uw vraag urgent in verband met overlijden neem dan telefonisch contact met ons op.

Een crematie kost tegenwoordig gemiddeld tussen de 5500 en 7500 euro. Een begrafenis tussen de 7000 en 9000 euro. Kosten van een uitvaart worden onder andere bepaald door de volgende kostenposten:

  • Een gemiddelde advertentie in Brabants Dagblad kost 850 euro.
  • Het aantal genodigden bepaalt ook de kosten van bijvoorbeeld: drukwerk, postzegels, consumpties bij het condoleren.
  • Keuze van opbaren, kiest u voor thuis, in een verzorgingshuis of in een uitvaartcentrum? Financieel kan het een groot verschil maken.
  • De kosten van grafrechten zijn per begraafplaats verschillend en kunt u opvragen. Een grafsteen is verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen.

Als u een HEVO ledenpas heeft dan krijgt u 100,00 euro korting bij een door ArtsLommelen Uitvaartverzorging volledig verzorgde uitvaart.

Wij verzorgen uw uitvaart ook als u niet of elders verzekerd bent. Indien nodig, verzorgen wij ook de daarbij behorende administratie.

073 689 3597

06 53616114

=

Cookies

=

Algemene voorwaarden

info@artslommelen.nl